Online games

Er zijn ontzettend veel leuke en gave games online te vinden, maar er zijn er zoveel dat je bijna de leuke niet meer kunt vinden. Om die reden hebben wij ze voor je klaar staan op de website. Wat maakt een online game nou tot een leuke game? Wij van Multispel.nl zijn van mening dat een spel uitdagend moet zijn en niet altijd te gemakkelijk. Het moet daarnaast ook vermakelijk zijn en het moet te snel klaar zijn. Het moet simpelweg een spel zijn waar je even weg kan denken en waar je jezelf in kwijt kan raken. Je moet je volledig kunnen focussen op het spel. Dit vinden wij terug bij de spellen op Multispel.

Gemakkelijk te spelen

Een spel moet niet te ingewikkeld zijn qua besturing, en dat zijn ook de games van Multispel. Het principe is altijd simpel en uitdagend, en om dit te behouden hebben de markers van deze spellen de besturing niet te ingewikkeld gemaakt. Met je pijltoetsen op je toetsenbord kun je vrijwel alle handelingen verrichten die in dat spel nodig zijn. Op deze pagina hebben we de leukste flash spelletjes verzameld van gaming sites als:

  • Super Mario ken je natuurlijk van de Nintendo console. Online kun je echter ook Mario Bros games spelen. Bijvoorbeeld new mario flash op Brazaar. Deze New Mario Bros game heeft veel weg van de oorspronkelijke Super Mario en deze game is ook nog eens gratis.
  • Mahjong is een enorm populaire Chineese puzzel game. Mahjongcon 2 is de Zigiz versie van het spel dat je zo ook nog eens met leuke speelcredits kunt spelen. Bekijk mahjong op Spelletjes-nl.nl (zie: spelletjes-nl) en speel hier de Mahjong variant gratis. Mahjongcon 2 is een van de populairste spelletjes van Zigiz. Probeer het spel dus zelf!
  • tetris spelen in een 3d versie? Dat zorgt voor hele andere dimensies. Speel 3d tetris op Amusement pagina en puzzel deze tetris versie met nieuwe uitdagingen. Tetris is wereldwijd een van de populairdere puzzel games.

Begin nu met het spelen van de leukste online games en verlies jezelf in een van de gave games op Multispel.nl.

Artikelen

Earn to die 2012: Part 2

De wereld is overgenomen door zombies! Jij moet vele zombies ontwijken of passeren om zo snel mogelijk bij het vliegveld te komen. Gebruik verschillende wagens om de zombies te verslaan! Onthoudt wel dat de zombies je niet mogen pakken, rij dus goed door. Om zo goed mogelijk te kunnen rijden kun je punten scoren onderweg, die krijg je wanneer

Lees meer...

Tennis

Ben jij een echte tennisfan? Dan is dit spel perfect voor jou! Jij kunt in dit spel het op gaan nemen tegen vele verschillende tegenstanders om zo de titel binnen te halen. Je kunt kiezen uit verschillende prof tennissers. Hierbij heb je een overzicht staan van hoe goed de forehand is, de backhand, de service en het voetenwerk. Om te winnen m

Lees meer...

Goudzoeker

Goudzoeker is een ontzettend leuk spel waarbij je zoveel mogelijk geld moet gaan verdienen. Om te voldoen aan de eisen moet je continu zoveel mogelijk goud uit de grond te halen. De waarde per goud stuk is afhankelijk van de grootte van het goud. De grootte bepaald tevens hoe gemakkelijk de goudzoeker hem naar boven haalt .Er zijn naast gouds

Lees meer...